За нас

Ние сме Media BG Group

Нещо повече от уебсайт

Стремим се да предлагаме нещо повече от проста изработка на уеб сайт. Ние ти гарантираме качествено изпълнение, което ще помогне на растежа на твоя бизнес. Не се колебай да ни се довериш!

Грижа за клиента

Твоето удовлетворение е наша мисия. Нашите услуги са изцяло съобразени с твоите изисквания и, освен модерен уеб сайт, ти можеш да получиш и последваща оптимизация и поддръжка.

Бърз и лесен старт

Стартирането на успешен онлайн бизнес е по-лесно с нас. Ние ще се погрижим за всичко, свързано с техническата част, докато ти се радваш на увеличаващите се продажби от твоя уеб сайт.

Нашите ценности

в преследване на резултатите…

Нашата основна цел са ефективните резултати. Тези, които носят печалби на твоят бизнес.
В името на тази цел, ние даваме всичко от себе си, за да предоставим качествени уеб услуги от най-висок стандарт.

Защо сме по-добрият избор

Ние винаги сме една крачка напред с модерното.
Всичко, което изработваме и предоставяме като услуги, е съобразено с последните тенденции в интернет пространството.

Уеб сайтове

Всички сайтове, които създаваме, са съобразени с мобилните тенденции на пазара. Те изглеждат и функционират добре както на големи монитори, така и на таблети и смартфони

SEO стратегии

Всяка SEO стратегия е индивидуална в зависимост от уеб сайта и бранша на бизнеса. Комбинираме нашите експертни познания с доказано най-добрите практики, за да ви осигурим дългосрочно топ позиции в търсачките.

Гарантирано качество

Всеки един сайт, който изработваме, получава и доживотна гаранция за безпроблемната си работа. Ние се грижим за цялостната поддръжка, за да може всеки един от тях да е онлайн по всяко време на денонощието.

Пишете ни

Свържи се с нас по най-удобният за теб начин, сподели идеята си и ние ще се погрижим за осъществяването ѝ.